Middelfart
Blijf op de hoogte en volg emmy
24 Augustus 2015 | Denemarken, Middelfart
Bogense-Middelfart Afgelegde afstand: 21 nm Wind: ZO5
Op kluiver naar Middelfart gezeild. We liepen meer dan 6 knopen en ruime wind, dus gemakkelijker zonder grootzeil. Bij de bruggen aardige tegenstroom. Het is een ontzettend druk op het water. We hebben nog nooit zo laat in augustus zoveel Denen op het water gezien. Alles wat kan varen is op het water. Wij zijn eerst naar Gamborg fjord gevaren, en hebben daar een paar uur voor anker gelegen. Het was ondertussen windkracht 6 geworden. Daar gegeten en toen wind er wat uitgezakt was naar de jachthaven gegaan. Komende dagen wordt er harde wind voorspeld, en ook met het mooie weer is het gedaan. Waarschiijnlij tot woensdag vast in Middelfart, en dan naar Augustenborg.
Vanavond Nederlands stel, Jan en Anneke op bezoek gehad. Die varen met een Elan 37 en zijn nu op weg naar Makkum.
01 September 2015 - 12:07
Anneke:
Hallo Jan & Emmy!
Wij zijn ondertussen bijna in makkum, nog even een paar dagen op Vlieland waar het nu lekker rustig is .
We vonden het erg gezellig in middelfart en inspiratie op gedaan voor nieuwe reizen!
Sterkte in de winter periode ;-) en misschien tot ziens.
Groeten vanaf de early bird Jan en Anneke