Dyvig
Blijf op de hoogte en volg emmy
09 Augustus 2015 | Denemarken, Nordborg
Augustenborg-Dyvig Afgelegde afstand: 11 nm Wind ZO 2
Vanochtend stonden we om 6 uur bij de familie van Dam op het raam te kloppen, maar de enige die reageerden waren de honden. J&M waren naar een feest geweest en lagen pas tegen vieren in bed. En Marit had een nieuwe telefoon waarvan ze niet wist hoe de wekker werkte. Toen ze eindelijk zo ver waren bleek JanvD ook nog zijn paspoort en ID in Amsterdam te hebben laten liggen. Dus dat werd eerst een tochtje Amsterdam. Om 2 uur waren we in Augustenborg. Uitladen van de auto gaat snel met zijn vieren. Toen nog even boodschappen doen en brood halen. Om 4 uur konden we vertrekken. Marit en JanvD lagen al snel op voordek te maffen. Weinig wind en we liepen maar rond de 3 knopen. Zijn Dyvig binnen gelopen. JanvD is nog even het water ingedoken. Heeft het wieltje van log rondgedraaid. Hopelijk was het een mossel en doet het log het morgen weer. Snel nog even de cobb gestart.Veel vlees, maar JanvD lijkt onverzadigbaar. Vanavond hebben JanvD en Marit les gehad in het wormenspel van Jan.