Nyköping
Door: Emmy
Blijf op de hoogte en volg emmy
29 Juni 2013 | Zweden, Nyköping
Hasselö-Nyköping Afgelegde afstand: 12 nm Wind: ZZO 4
Vanmorgen rustig aan op grootzeil vertrokken richting Nyköping.
Voor je Nyköping inloopt heb je een geul van 4nm. Voor we daar inliepen, grootzeil vervangen voor kluiver, want het leek dat we aan uiteinde niet goed zouden de zeilen zouden kunnen strijken. Op kluiver liepen we nog sneller. Het is een vrij smalle geul, met daar om heen ondiep water en veel riet. Heel onZweeds. Op water was het vrij druk, ook door wedstrijden.
De haven van Nyköping is een haven waar wij normaal gesproken nooit heen zouden gaan. Luxe en ongezellig, en onze ervaring is ook vaak dat luxe samengaat met ongezellig. Maar Marit komt morgenochtend deze kant op. Het vliegtuig landt op Stockholm Arlanda, en daarna moet ze nog een uurtje of 2 met de trein. Weer schoon schip gemaakt. Twee wassen gedraaid, boot gestofzuigd, motor gedaan, inkopen gedaan en ruimte voor Marit gemaakt.
30 Juni 2013 - 14:08
Marchien:
Heel veel plezier met Marit erbij!! Verwacht haar natuurlijk ook wel een keer op een kanon. -
30 Juni 2013 - 20:05
Pien :
lieverds,
Mnu zujn we dus helemaal alleen in Enkhuizen snuf snuf maar jullie veel plezier met Marit.we waren te laat om de libellen mee te geven. Die blijvenwel liggen
LiefsPien ook van Gerrit