Weekje in augustus met zijn tweeën.
Door: Skuum
Blijf op de hoogte en volg emmy
07 September 2008 | Denemarken, Augustenborg
Vanavond vroeg gegeten en op 17.45 uur vertrokken uit Enkhuizen. Tot vlak voor Oldenburg ging het lekker. Af en toe een spatje, maar meer droog dan nat. Maar daarna echt heel veel regen. Lastig rijden. Vlak voor tunnel van Hamburg bijna 2 uur gedaan over een stukje van 3 km. Dus i.p.v. 00.00 uur waren we pas 2.00 uur aan boord. Waren we de code van het hek ook nog eens vergeten. (ik bedoel Jan eigenlijk, want ik onthoud nooit codes). Zagen echter al snel dat ik onder hek door kon rollen, en aan andere kant zit gewoon een knop waarop je kan duwen. Gelukkig maar.
Aan boord biertje gedronken, beden opgemaakt en gelijk gaan slapen.
Zaterdag 23 augustus 2008
Vanmorgen regende het nog steeds, en dat heeft het de hele dag gedaan. Soms wat harder, dan weer wat zachter, maar het is niet gestopt. Anders, de havenmeester, even gesproken. Hij vertelde dat het al 3 weken slecht weer is in Denemarken, terwijl dit normaal de mooiste maand is. Hebben een lui dagje gehad. Even naar de supermarkt, naar de bakker, beetje yatzee, beetje gelezen, beetje geslapen en ook nog gegeten, en toen was de dag alweer voorbij.