Enkhuizen
Door: Skuum
Blijf op de hoogte en volg emmy
12 Juli 2008 | Nederland, Enkhuizen
Vandaag boot uitgeruimd, opgeruimd en schoongemaakt. Tent er weer op, rubberboot leeg laten lopen etc. Om 12.50 uur in de auto en om 20.05 uur thuis. Eerste 300 km viel niet mee. Heel veel regen, en vreselijk veel vakantieverkeer. Net over de grens gegeten.
Wel lekker gemakkelijk deze laatste berichten thuis plaatsen.
Aan de kant van Kopenhagen zijn er veel jachthavens met vrij internet. Maar in andere plaatsen ging ik gewoon met de computer op stap, en dan ergens op een bankje zitten, en zoeken of er een onbeveiligd netwerk in de buurt was. En bijna altijd was het de 1e keer raak. Zag er natuurlijk wel vreemd uit, iemand die midden in een dorp zit te computeren. Met name in Ebeltoft,waar ik onder de kerk op een muurtje een verbinding vond. Diverse keren kwam er een treintje langs met toeristen. Maar zo lukte het toch wel iedere keer om de berichten te plaatsen.
13 Juli 2008 - 03:10
Marchien:
Lieve allemaal
welkom thuis en bedankt voor all berichten. Leuk om de reis weer te kunnen volgen. We bellen gauw. -
13 Juli 2008 - 08:04
Gerrit:
dagje eerder dan verwacht. bloemen dus te laat.komen jullie vlug knuffelen -
22 Juli 2008 - 20:27
RuitenTroef:
Hoi Jan en Emmy. Wat een superleuke foto's zeg. Wil je ze op volledig formaat mailen naar oostzee@upcmail.nl? Dan heb ik ook jullie adres en kan ik de foto's van jullie schip ook mailen. Die zien er ook mooi uit. Wat leuk dat onze site site van de maand is. We zullen het zien als we terug zijn. Wij zijn die bewuste dag naar Samso gevaren en hebben heel veel slecht weer zien passeren. Zelf redelijk geluk gehad, in ieder geval geen onweer. Groeten!