Maasholm
Door: Emmy
Blijf op de hoogte en volg emmy
03 September 2013 | Duitsland, Maasholm
Svendborg-Maasholm Afgelegde afstand: 41nm Wind: WNW:4-5
Vandaag grote uittocht vanuit Svendborg. Was voor iedereen weer een verplaatsdag. In begin kregen we nog af en toe een miezerbui over, maar toen we meer naar zuiden gingen, hield dat gelukkig op. Boven Denemarken bleef het behoorlijk donker. Mooi zeilen. Stukken met stroom mee, en dan liepen we bijna 8 knopen. In Maasholm even een fietsje opgetuigd en stuk langs de Schlei gefietst. Verleden jaar al hele stukken langs Schlei gefietst vanuit Kappeln. Dat was het al een mooi fietsgebied, en ook hier is het echt fantastisch. Geen auto’s, en alleen wandel- en fietspaden. Vanavond aan de haven in de Havenbistro gegeten.
05 September 2013 - 13:27
Gerrit:
Van Maasholm naar Soenderby o.i.d. Zo divht bij Augustenborg en dan toch de steven gewend naar Flensburg. Klein beetje teleurstelling hier, maar het extra " rondje" is jullie van harte gegund.
P.S.
Op de mat lag de rekening voor de winterstalling van Anders. -
05 September 2013 - 13:27
Gerrit:
P.S.
Op de mat lag de rekening voor de winterstalling van Anders.