Troense
Door: Skuum
Blijf op de hoogte en volg emmy
03 Juni 2012 | Denemarken, Troense
Augustenborg-Troense
Afgelegde afstand: 50 nm Wind: west 4-5
Vanmorgen was ik al om 3.30 uur wakker. Het was al licht, maar toen ik op de klok keek, toch maar weer omgedraaid. Om 7.00 uur opgestaan en om 8 uur de haven uit. Het is behoorlijk fris. Vannacht zelfs wat te fris in bed, dus komende nacht komt er een deken bij. De thermokleding kwam weer goed van pas.
We zijn fjord uit gemotord en daarna alleen op kluiver naar Troense gezeild. Voor de wind was lekker, zonnetje erbij. De Duitsers voorspelde vereinzelte schauerbuen, maar die zijn gelukkig in Duitsland gebleven. Liepen gemiddeld zo’n 5 knopen. Te langzaam om Lundaborg te halen. Maar voor anker in Troense is ook altijd leuk. Lekker bootjes kijken. Jan tussen de middag eitjes met spek gebakken. Daarna moest hjij natuurlijk plat op de bank en heeft hij een uurtje liggen slapen. Zeilend ook nog een spelletje yatzee gespeeld, en ik ben helaas weer veel punten kwijt geraakt.Vanavond voor het eerst dit seizoen de cobb gestart.
21 Juni 2012 - 17:57
Jaap& Janna:
Wat ik mis is een route kaartje bij het verslag.